Taas on viikko vierähtänyt ja syyskuu melkein lopussa. Jukka ja Mika aloittelivat lauantaina välipohjan tekoa ja saivatkin sen hyvälle mallille. Kiitos Mikalle avusta!
Olimme myöhemmin lauantaina viettämässä iltaa ystäväpariskunnan luona ja hauska ilta venähti sunnuntain puolelle. Niinpä sunnuntaina ei oltu heti aamutuimaan tontaamassa, vaan mentiin sinne vähän myöhemmin. Heti ensimmäisenä olikin vuorossa eläinpelastustehtävät. Tilanne oli suoraan kuin jostain animaatiosta; kuului "poks" ja "tumps" ja vinkaisu ja jotain tippui. Tilanne oli jokseenkin hämmentävä ja kun menin kurkkimaan styrox kasan taakse, niin siellä oli päästään pyörällä oleva sinitiainen. Se oli lentänyt päin parvekkeen oviaukon edessä olevaa muovia. Noukin pikku reppanan ylös ja vein sen pihalle. Siellä se lavan päällä aikansa toipui ja lensi sitten tiehensä. 
No niin ja hommiin. Joo, tänään siis jatkettiin siitä mihin Jukka ja Mika lauantaina jäivät, eli välipohjan tekoa. Päästiinkin hommassa hyvälle mallille, elikkä saatiin tehtyä noin puolet päälilaudoituksista. Alinpana on siis puupalkit, niiden päälle tuli kakkoskolmosia ja päälimmäiseksi lautaa. Lautojen päälle tulee aikanaan kipsilevyä ja sen päälle sitten lattialämmitysputket jne.. Tässähän tätä taas. Pari kuvaa päivän hommista. /
September is almost over. On Saturday Jukka together with Mika (a colleague from work) started to build the upstairs floor frame. Thanks for your help, Mika!
Sunday started with aminal rescue operation. I heard weird noise and a squeak and something dropped. I was somewhat amazed and peeked behind a pile of EPS and saw a blue tit. It had flied against a sheet of plastic that covers the balcony doorway. I picked it up and took outside. After a while it was recovered and flied away.
Well back to work. We continued to build the floor frame that Jukka and Mika started. It's half done now so it's coming along very nicely. Undermost is large wooden beams, next are 2x3 lumber and topmost planks. On top of the planks we will lay drywall, install underfloor heating pipes etc.. Take care!

Pökertynyt sinitiainen / Blue tit with concussion:
1944815.jpg

Välipohjan "puuhelvetti" / Upstairs floor frames
1944823.jpg