Elokuu on nyt sitten korkattu ja pikkuhiljaa mennään kohti syksyä. Onneksi elokuu on yleensä ollut aika lämmin ja aurinkoinen, eli kesä jatkuu vielä.

Tontsalla alkoi julkisivun muuraus viikolla ja siinä on edistytty mukavasti. Hieno siitä tulee kunhan se on valmis. Jukka ja isänsä Olavi ovat tehneet pitkiä päiviä muurauksen parissa.

Minun sisko, Tiina, tuli meille perjantaina iltasella. Lauantaina jatkettiin mun aloittamaa pohjamaalausta ja tänään saatiin yläkerran huoneiden pohjamaalaukset valmiiksi. Huoneista tuli tosi paljon valoisammat, kun saatiin seinät valkoisiksi ruskean kipsilevy pinnan sijaan. Pari päivää meni pojamaalatessa, mutta lisäksi ehdittiin laittaa vähän saumanauhaa kattoon; niitä pitkiä nauhoja ei oikein yksin pysty laittamaan./

It's already August and autumn is getting closer and closer. Fortunately August has usually been sunny and warm so the summer isn't over yet.

Jukka together with his father started to mason the facade. The work is proceeding quite nicely. The facade will look great when finished.

My sister Tiina came to visit on Friday. On Saturday we continued base coating the upstairs rooms. On Sunday afternoon it was done. We also had time to install some drywall seam ribbons.

Valmista julkisivua / Finished facade
1249226010_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiina & Jukka
1249226066_img-d41d8cd98f00b204e9800998e