Viikonloppu olisi sitten taas ohi.
Perjantaina käyttiin ulkomailla; oikein Tallinnassa asti. Käytiin tutustumassa paikalliseen rautakauppavalikoimaan. Tallinnan K-raudassa oli ihan samat hinnat kuin täälläkin. Toinen rautakauppa jossa käytiin vaikuitti lähinnä sekatavarakaupalta joten se siitä sitten. Olisi niitä ollut siellä enemmänkin, mutta aika ei oikein riittänyt niiden kaikkien läpikäyntiin. Eiköhän me näistä paikallisista kaupoista loputkin tarvikkeet hankita.

Autotallin muuraus on edistynyt tosi nopeasti. Jukka ja isänsä päättivät lisätä siihen vielä yhden ikkunan (se on kohta kuin emmentaljuusto Nauru ).
Mun olisi kai eilen pitänyt maalata terassin ja autotallin pylväitä, mutta oli sen verran sateista, että päätin viettää päivän hiomalla ja kittaamalla seiniä. Onneksi iso osa alakerran seinätilasta jää keittiön, khh- yms. kaapistojen taakse, joten saumanauhojen ja ruuvinkantojen kittaus ei ole niin millin päälle. /

The weekend is over..again.
We visited Estonia last Friday. Our mission was to check the hardware stores around Tallinn. The prices was almost the same as here in Finland.

The masoning of the garage is coming along nicely. Jukka and his father decided to add another window to the garage. Soon it'll be like an emmenthal cheese with as many "holes" in it Nauru.
I was supposed to paint some wooden pillars but it was raining so I continued to mud and sand the drywall seams and holes in it. Fortunately at downstairs a big part of the walls will stay behind kitchen and utility room cabinets etc. so the drywall seam ribbons doesn't have to be installed so precisely.

1252501945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e