Viikonloppu meni sähköhommia tehdessä. No lauantaina viimeisteltiin vähän yläkerran koolauksia ja höyrysulkuja, mutta sunnuntaina puuhattiin koko päivä sähköjen kimpussa. Harri oli taas tuttuun tapaan orkesterinjohtajana ja minä ja Jukka toimittiin apulaisina. Viikolla käytiin ostamassa vaikka kuinka monta pakettia kaapelia, mutta jälleen kerran se loppui kesken. Tänään käytiin shoppaamassa Bauhausissa ja sieltä tuli sen verran monta pakettia kaapelia ostettua että luulisi jo riittävän.  Talo on varsinainen kaapelisyöppö. Täytyy myöntää, että pistorasioissa meillä ei ole säästelty. Eipä tarvitse sitten pari kuukautta talon valmistumisen jälkeen tuskailla "että miksei tuohon ja tuohon laitettu pistorasiaa".

Meidän pihalla pörrää pari oravaa; Läski-Orava ja joku pienempi, sini-ja talitiaisia, käpytikkoja,  töyhtötiainen, mustarastaita, harakoita sekä joko kuusi- tai hömötiainen. Sunnuntaina ruoka maistui myös parille närhelle. Siinä tosiaan näkee eläinmaailman draamaa täydessä loistossaan,  kun katselee ulos ikkunasta ja seurailee tilannetta vähän aikaa. Kolme-neljä pähkinäpussia ja pari-kolme talipötkylää sinne on tämän talven kuluessa hävinnyt, mutta kai se on aika normaali määrä./

On Saturday I and Jukka finished taping the vapor barriers and installing the battens. We were able to finish most of the upstairs electrical wiring during Sunday. Our friend Harri installed the wiring and I & Jukka helped him. Yet again we run out of the electrical wire. I bought some last week and it didn't last as long as we thought. We had to buy some more today.

You can see real nature drama in the yard if you have time to look out of the window. Some squirrels and all kinds of birds hang around the yard.

Katolla olevia putkia / Pipes on the roof (e.g. radon ventilation...)


Jukka & Harri